Mijn orthomoleculaire consulten worden, geheel of gedeeltelijk,
vergoed door verschillende verzekeraars vanuit de aanvullende verzekering en gaan niet ten koste van je eigen risico.

TARIEVEN ORTHOMOLECULAIR

Kennismaking - 15 minuten

gratis

Eerste consult - 1,5 uur

€ 95

Vervolgconsult - tot 1 uur

€ 60

Kort vervolgconsult - tot 30 minuten aaaaaaaaaaaaa

€ 35


Bovengenoemde tarieven zijn inclusief BTW. Kosten van voedingssupplementen en eventuele laboratoriumderzoeken zijn niet in de tarieven inbegrepen.

Korte vragen die ook kort te beantwoorden zijn ('Wat bedoelde ze nou?' Hoe zat het ook al weer?') per email of WhatsApp, zijn gratis. Voor nieuwe adviezen geldt; nieuwe afspraak voor consult.

Een beschrijving van mijn werkwijze vind je hier.


N.B. Behandeling van praktijk Voel je beter is altijd ter aanvulling van de reguliere behandeling, nooit in plaats ervan. Bespreek eerst je klachten met de huisarts/specialist, zodat bepaald kan worden of medische behandeling nodig is.

TARIEVEN APS

Om het herstelproces te ondersteunen en versnellen, is het bij bepaalde klachten, zoals gebrek aan energie en chronische pijn, wenselijk om APS-therapie in te zetten.

APS-therapie valt NIET onder Orthomoleculaire therapie. Als u niet aanvullend verzekerd bent voor APS-therapie kan het voordelig zijn om een zogenaamde strippenkaart aan te schaffen (de strippenkaart is niet overdraagbaar).

Ondergenoemde tarieven zijn inclusief BTW. Bij APS-behandeling wordt gebruik gemaakt van plak-elektroden. Deze schaft u eenmalig aan en gaan meerdere behandelingen mee.

Eerste consult (intake inclusief APS-behandeling)

€ 95

APS per behandeling (35 minuten)            

€ 40

eenmalige aanschaf plak-elektroden

€ 15

APS-strippenkaart - 6 behandelingen

€ 180

APS-strippenkaart - 8 behandelingen

€ 220

APS-strippenkaart - 10 behandelingen aaaaaaa

€ 250

VERGOEDINGEN ORTHOMOLECULAIR

Als orthomoleculair therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) onder licentiecode 1428TL.
Verschillende ziektekostenverzekeraars vergoeden orthomoleculaire consulten vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten of dit bij jouw ziektekostenverzekeraar het geval is en wat de maximale vergoeding bij jouw verzekering is, dan kan je hier de lijst vergoedingen raadplegen.


VERGOEDINGEN APS

Voeljebeter is aangesloten bij de beroepsvereniging BVAT (lidnummer 460), heeft de status van geaccrediteerd APS therapeut en is in bezit van een diploma Medische Basiskennis volgens de richtlijnen van PLATO. Hierdoor vergoeden een aantal zorgverzekeraars de APS-behandelingen geheel of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering (dit valt NIET onder Orthomoleculaire Geneeskunde).

Check de website van uw zorgverzekeraar of ga naar ZORGWIJZER.NL.


BETALINGEN
Consulten dienen na afloop van iedere behandeling contant betaald te worden of direct na behandeling per bank worden overgemaakt.
Je krijgt een nota die je zelf bij je zorgverzekeraar kunt indienen.


ANNULEREN AFSPRAAK
Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd te worden. Bij het niet annuleren ervan, een dringende of geldende reden uitgezonderd, kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

DISCLAIMER
De informatie over vergoedingen is onder voorbehoud en is aan verandering onderhevig. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Daadwerkelijke vergoeding is altijd afhankelijk van toekenning door de zorgverzekering op basis van het door jou specifiek afgesloten pakket.

Neem vooraf altijd contact op met je zorgverzekering voor jouw specifieke situatie.