Orthomoleculaire geneeskunde wordt door
  een aantal zorgverzekeraars,
geheel of gedeeltelijk, vergoedt vanuit de aanvullende
verzekering en gaat niet ten koste van je eigen risico.

TARIEVEN

Kennismaking - 15 minuten

gratis

Startconsult - 90 min

€ 140

Tweede consult - 60 min

€ 105

Vervolgconsulten - 45 minaaaaaaaaaaaaa

€87,50   


Bovengenoemde tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Kosten van voedingssupplementen en eventuele laboratoriumderzoeken zijn niet in de tarieven inbegrepen.

Korte vragen die ook kort te beantwoorden zijn ('Wat bedoelde ze nou?' Hoe zat het ook al weer?') per email of WhatsApp, zijn gratis. Voor uitgebreide vragen of nieuwe adviezen geldt: nieuwe afspraak voor consult.

Een beschrijving van mijn werkwijze vind je hier.


N.B. Behandeling van praktijk Voel je beter is altijd ter aanvulling van de reguliere behandeling, nooit in plaats ervan. Bespreek eerst je klachten met de huisarts/specialist, zodat bepaald kan worden of medische behandeling nodig is.

VERGOEDINGEN

Als orthomoleculair therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) onder licentiecode 1428TL.
Verschillende ziektekostenverzekeraars vergoeden orthomoleculaire consulten vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten of dit bij jouw ziektekostenverzekeraar het geval is en wat de maximale vergoeding bij jouw verzekering is, dan kan je hier de lijst vergoedingen raadplegen.

Waarom zijn er elk jaar minder verzekeraars die nog een volledig aanvullend pakket bieden? En waarom worden de aanvullende verzekeringen steeds beperkter?

Steeds minder mensen sluiten een aanvullende verzekering af. En de mensen die dit wel doen, maken er vaak maximaal gebruik van. Zorgverzekeraars zijn er daardoor steeds meer geld aan kwijt. Om daar iets aan te doen, verhogen ze de premie of beperken ze de vergoeding.

BETALINGEN
Na afloop van iedere behandeling ontvang je de factuur per mail. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen per bankoverschrijving.
Je krijgt een nota die je zelf bij je zorgverzekeraar kunt indienen.


ANNULEREN AFSPRAAK
Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd te worden. Bij het niet annuleren ervan, een dringende of geldende reden uitgezonderd, kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

DISCLAIMER

De informatie over vergoedingen is onder voorbehoud en is aan verandering onderhevig. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Daadwerkelijke vergoeding is altijd afhankelijk van toekenning door de zorgverzekering op basis van het door jou specifiek afgesloten pakket.

Neem vooraf altijd contact op met je zorgverzekering voor jouw specifieke situatie.